Feb 6, 2010, 9:46 PM

Роза, значеща любов 

  Poetry » Love
685 0 0

Роза, значеща любов

 

 

Подари ми само една роза -

това е необходимата доза.

Само една ми е достатъчна да знам,

че обичаш ме, както аз те обичам.

 

Не ми подарявай нищо скъпо -

не искам нищо душевно сляпо -

нито огромно и привидно показателно,

нито външно изглеждащо възхитително.

 

Трябват ми само три неща -

усмивка, като слънце изгряваща,

любов, като пламък горяща

и роза, романтика нашепваща.

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??