Apr 9, 2008, 10:03 PM

Розата за моето сърце 

  Poetry » Love
733 0 4
Как искам ти да ме докоснеш
с копринените си ръце,
как искам да ми ти откъснеш
розата за моето сърце!
Донеси я, погледни ме
с твойте пламнали очи,
подари я, прободи ме -
така че да ме заболи!

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??