Nov 23, 2008, 7:20 PM

Рози в нощта 

  Poetry » Love
950 0 15
В нощта, в която ми обеща,
най-прелестните рози на света,
размръзнал ручей в душата ти разля,
копнежите светли на любовта.

Звезди огряха мрачното небе,
с брилянтен блясък покриха го те,
блян птица към небето полетя,
възторжен химн на любовта запя.

О, тази нощ на нежна тишина,
смутила душата със сладка нега,
открили тайните на любовта.

Бе сякаш кратък сън неуловим,
вълшебен блян, овеян на рози с дъха,
останал спомен за миг неповторим.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??