May 16, 2017, 2:18 PM

Рози за теб 

  Poetry » Love
853 1 2

Щастлива розова утрин – една.

Прокрадва се леко, без дъх синева.

И носи в душата си пролетен сняг.

Какво пък, това си е просто мерак.

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??