Nov 12, 2019, 10:38 PM

Розо! 

  Poetry » Other
456 0 0

розо —

 

цвете
на
цветята —

 

размечтавай
необята

 

любовта
и
небесата

 

и
душите

 

и
сърцата

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??