May 20, 2007, 12:10 PM

Розова лудост 

  Poetry
601 0 6
Розови врани в съня ми!
От розово лошо ми стана!
Събудих се. Трия очите!
Но розови облаци плачат,
сипят снежинки в зениците,
блъскат се, пак се събират!
Розова лудост изпива ме,
очите ми бавно загиват!
Враните мигат и миглите -
черни, извити, разпърхани
ситно пробождат очите ми!
Сипят се листчета дъхави!
Розови храсти под враните
избухват във ноздрите, тровят ги!
И зинат със клюнове гладни,
очите им шантави гонят ме!
Розова блудкава глупост
препълни душата ми с облаци!
Дано изваля тази лудост
преди да изгубя очите си!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??