Aug 10, 2016, 12:34 PM

Розови сълзи 

  Poetry
326 0 4

 

В сезона на топлия вятър
вишни се смеят

с розови сълзи,

а те

земята с целувка срещат

и щастливи

върху гръдта й притихват.

 

Този звук

ми напомня за теб –

тъй галещ,
ефирен,
изпълнен с кадифена нега.

 

Ще те обичам,
докато изпадна в забрава,
но дали
и след това
любовта не остава… 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??