Dec 28, 2005, 11:05 PM

РЪКА КЪМ МЕНЕ ПРОТЕГНИ 

  Poetry
647 0 2
РЪКА КЪМ МЕНЕ ПРОТЕГНИ

Ако се свие
душата ти в юмрук,

ако е трудно
въздух да поемеш

и всяка дума ти тежи –

ръка към мене
можеш да протегнеш,

от мойта нежност си вземи.

На моите ръце –
не се замисляй,

ти болката си подари.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??