Jun 3, 2009, 9:40 PM

С аромат на дъга 

  Poetry » Other
829 0 17



Седефен копнеж посипва луната

на нощта върху голото рамо.

Серенада с вълните

тихо вятър припява,

гларус в мрака изплаква.

Звездни прожектори осветили са кея,

а там

сгушени два силуета -

мечта с аромат на дъга над море

и спомен, приличащ на пясък,

който бризът бавно разрошва.

 

Как искам

теб да врисувам

там,

в моето утре...

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??