С безразличие да ме погубиш
05.11.2008
Избродих всичките тежки пътеки
по твойте стъпки, никъде не стигах,
и ходейки по пътища не леки,
без жал сърцето си сама убивах...
Разкъсах всичките си нови дрехи,
по пътищата бродех гола,
и търсех в чуджите очи утеха,
но не намерих и нито щастие, нито опора.
А теб те нямаше и няма да те има,
защото ти на друга си обречен,
и само тя за теб ще е любима,
за мен оставаш само спомен вечен...
Ще се изгубя, искам да не ме запомниш,
в очите мои пламъкът се губи...
За теб и без това единствено съм лоша,
аз искам с безразличие да ме погубиш!!!
© Erato Eratova All rights reserved.