Копейките… изпляскаха с ръце:
в победата на Тръмп се припознаха.
Зарадваха се бурно… от сърце!
За рупии… от БРИКС се размечтаха.
Мечтаят и… за Нов световен ред:
за Руский мир под кремълски ботуши.
За севернокорейски, мироглед,
с бодлива тел и ядрени… Катюши.
Юри Йовев
ноември 2024 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.
и ще се гушне с путлер. 👍