Тъжните временно стават усмивки.
Годините леко и тихо тежат.
Стъкла натъжени от много въздишки.
Това е денят, това е денят...
Да капне сълза - ще се пукне вселена.
Да падне звезда, ще погине човек.
Това е смъртта. Една чаровна усмивка.
Но при теб заприличвам на свежест...
© Йоана All rights reserved.