Feb 27, 2008, 7:54 AM

С дланите си - огнени лъчи... 

  Poetry » Love
983 0 27

С дланите си - огнени лъчи

сътвори ме, дълго ме извайвай...

Искам в мойте влюбени очи

да открехваш женските ми тайни...

 

Любовта по нашите тела

да лудува със вълшебни краски.

Да забравим всичко на света

в ромона на шеметните ласки...

 

И дочули онзи скъп рефрен,

себе си докрай да преоткрием.

Песенно да се възраждаш в мен,

аз в душата ти да се разливам...

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??