Aug 20, 2015, 10:48 AM

С душата... 

  Poetry » Other
286 0 1

С душата  виждам и с душата чувам

на тоя свят синкопите тревожни.

Макар да знам – неволно съществувам,

за мене няма чувства невъзможни.

 

Вселявам се в окото на щуреца,

вода събирам в стъпка на кошута.

Закон са ми словата на мъдреца

и плача само с вятъра нечуто.

 

А после към звездите махам дълго –

там някъде живеят принц и роза.

О спомена за теб опряла хълбок,

заспивам във ембрионална поза.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??