Nov 28, 2015, 9:47 PM

С дъх на война 

  Poetry » Other
389 0 0

С дъх на война,

мизерия ужасна.

Пълна тишина,

викове, стонове и шепот.

Души изтезани,

тела разчорлени и гадни

в мръсна кръв обляни площи.

И цена плащат невинни, прости...

Цена висока,

неразбрана.

Виж обаче,

колко хубав е живота!

Измислен, неопитомен..

Граница има - тънка стена. 

И колко е наситен

не с друго, а...  с дъх на война!

© Линче Линчее All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??