May 11, 2007, 7:14 PM

С ДЪХА НА САМОТА 

  Poetry
597 0 9
Sweety


Сляп ли си? Не виждаш ли,че страдам?
Вятър са очите ми, ръцете ми - безвремие.
Без теб не знам коя съм, име нямам
и един единствен спомен плува в мене.

Изгубих те преди да те спечеля. Трябва
наново да се уча да живея, но дали
луната отново някога ще бъде цяла
и влюбено ще се огледа в моите очи?

Едва ли... Поне без теб не би могла.
Дори вълните, брега отдавна не прегръщат.
Морето стене и с дъха на самота
една любов във мислите ми се завръща.


© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??