Feb 9, 2013, 1:39 PM

С любов към мама 

  Poetry » Love
1054 1 0

                                                              С любов към мама

 

                                                     Живот ми даде, мила мамо,

                                                     отгледа ме със нежност, топлина.

                                                     Няма нещо по-голямо,

                                                      от тебе, мамо, на света.

 

                                                     Ти ми даде две ръце,

                                                     за да стигам небесата,

                                                     ти ми даде две очи,

                                                     за да виждам светлината.

 

                                                       Ти ми даде всичко, мамо,

                                                       дето съм желал, обичал.

                                                       И спаси ме от самата яма,

                                                       към която бях аз тичал.

 

                                                       С венец аз нека те окича

                                                       и кажа с думи, нежни като плат,

                                                       че пред тебе, мамо, коленича,

                                                       най-святата жена на този свят.

 

 

 

                                                         

             

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??