Feb 8, 2010, 9:17 AM

С любов написани 

  Poetry » Love
1143 1 22

По вятъра изпращам аз отронени
вълшебни думи, страстни и спонтанни,
във себе си побрали, все изстрадани,
емоции и чувства... бездиханни.

Тях разумът не ги приема, мили,
усещат ги сърцето и душата,
във себе си любов са приютили,
докосват с топла нежност сетивата.

Разливат се по тялото горещи,
по вените вибрират  като струни,
а пламъкът, искрящ на думи-свещи,
рисува с дъх изящните контури.

И се нареждат бели рими, песенни,
звучат мелодии красиви в тях.
На нас наречени са  N години - есенни,
с любов написани, изречени на глас.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??