Apr 17, 2012, 2:10 PM

С мен са всички 

  Poetry » Other
344 0 0

С мен са всички

 

Целуна ме сянката,

като приятелка стара.

Целуна ме слънцето,

искаше отново да играе с мен.

 

Огъня показа ми следата,

в очите ми светла като ден.

Издуха ме вятърът, като прашинка малка,

искаше да литне с мен.

 

Реката покани ме да тръгна

да плувам до брега,

по камъните чисти

с нея да вървя.

 

Хванах се с всички за ръка,

бях толкова щастлива.

Не мога да бъда сама,

като те всички в мен са побрани.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??