С надежда живея и дишам, милея
теб да открия в океан от жени,
имам представа коя си, копнея
теб да погледна право в очи.
С надежда и моята страст те желая
теб да те имам в живот от големи несгоди
искам те, ти си мечтата ми, но не зная
как да спечеля сърцето ти в този свят от лъжи.
© Борислав тодоров All rights reserved.