Feb 3, 2009, 8:47 AM

С надежда 

  Poetry » Other
936 0 6

 

В стъклен град се то отглежда.

Вижда с чувство - красота.

Рибата му в мозъка проглежда,

птица пак препълва го с надежда,

щом запръска сноп от светлина.

 

 

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??