Sep 27, 2005, 12:51 AM

С настъпване на есента 

  Poetry
822 0 1

От другата страна на острието
не капва нито капка кръв,
понеже по-ниско е режещия ръб
и не боли, когато
вървим по облата страна
към утрото,
което сковава плевелите бавно
с настъпване на есента ...

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??