Mar 7, 2009, 11:52 AM

С нея не съм се карал! 

  Poetry » Erotic
856 0 16

Сенките, под очите ти, искам да пия!

Искам косите ти. Гладката шия.

Искам и устните, сочни и пълни.

Искам и кухото в теб да запълня.

Нежност, събрана във връх на език.

Стон си камбанен и тътен, и вик.

Искам да мога от мен да съм дал.

Ако, по изгрев, съм случайно заспал,

а ти до вратата стоиш като стража,

ако очите ти бързат да ме разкарат,

ще те целуна там и ще кажа:

- С нея не съм се карал!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??