Искам да съм утрото на твоят ден,
да те помилвам с първите лъчи,
да те привлека със светлина към мен
и да потъна дълбоко в твоите очи.
Искам да съм като небето просторно,
отвисоко да наблюдавам всяка твоя стъпка.
Или да съм вятър,който безразборно
роши косата ти в своята прегръдка.
Но най-силно искам да съм залеза червен,
да потъвам в притихналото море.
И вперил влюбен поглед ти във мен
с обич да изпълня твоето сърце!
© Насето All rights reserved.