Oct 16, 2011, 12:10 PM

С обич за обич 

  Poetry » Love
566 0 1

С ОБИЧ ЗА ОБИЧ

 

Има на света сърце,

което да обича,

сърце, което да прощава,

сърце, събрало мъката 

на цял един живот!

Колко може да бъде то голямо?

И колко още може то да побере?

Не наранявай, моля те,

това сърце разбито -

то може още обич да дари,

то може и да бъде вярно

и да е нежно, докато тупти! 

Запомни тоз вопъл тъжен,

роден от моята душа,

нека моята любов те следва

и топли, където и да си в света.

Бъди щастлив ти, обич моя, 

преследвайки своята мечта!

 

Диляна Пенчева

© Диляна Пенчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??