Mar 31, 2020, 5:35 PM

С още радост 

  Poetry » Other
456 0 0

Да чуя блага новина

и днес е рядката ми радост.

И туй е лошата страна

за старост, даже и за младост.

 

Добрите днеска новини

превръщат дните ми във празник.

Забравям всички руини

и сладък ми е всеки надник.

 

След лошото на всеки ден,

красивото ме вдъхновява.

Макар и вече посребрен,

любов във мен се появява.

 

Красив ми става пак светът –

душата ми потъва в сладост.

А щом и други ме четат,

изпълвам се със още радост!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??