Apr 13, 2017, 1:05 PM

С прашеца си... плачат... цветята откъснати 

  Poetry
190 1 0

с прашеца си...

плачат...

цветята откъснати -

цветята откъснати

плачат

с прашеца си

 

 

прашецът
е
на цветята

сълзѝте

 

и нека
го
пият само 

пчелите

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??