Юлето & Канибал
С Предателството пием ние джин
Налей си още, моето момиче,
не се мъчи от мен да се отскубнеш,
а проумей - когато заобичаш,
при тебе аз ще бъда, вечно будно.
- След всяка среща ставам по-пияна,
ужасно е, но джинът не прощава,
а святостта изобщо днес я няма,
Предателство, недей ме изоставя!
- Разбира се, че все при теб ще бъда -
защото ти си малка и добра,
а аз съм черно като гладен въглен
и, вярвай ми, че няма да умра!
- На тези думи как да ти повярвам?
Не си мисли, че съм така сама.
Добре, противен грозен черен гарван,
сипи едно - да ме боли глава!
© Юлиана Асенова All rights reserved.
Какво, ти, тука вдигаш врява?
Пред любовта изобщо не вървиш!
Глътни на екс и бягай да си лягаш!
Вие двамата много ми харесвате! Авторите, де!