Apr 7, 2010, 2:25 PM

С различни думи беше Обичта 

  Poetry
1185 0 28

Не беше дъжд.

Небето се изля,

без опит стъпките

да скрие.

Не бе и блеснала зора -

в стремеж

до мрак да ме изтрие.

 

 

Не бе и слънцето. Очи

прониза, без да ги "изпие".

И остър нож в сърце не бе,

без прорезът да го убие.

 

 

Не бе река.

Във утринта

на бряг в сърцето

да се скрие...

С различни думи

беше Обичта

и с нежността ще ме обвие!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??