По спомените на един гид.
След мацките от Гваделупа
и безпределния купон,
посрещнах цяла шведска група:
Девойки кацнали от Бон.
Харесвах много всички шведи,
но не и шведските жени.
Изглеждаха ми - много бледи
под светлорусите коси.
Но тези бяха… страшно секси,
и мигом станах техен гид.
Забравих всякакви комплекси,
дори добих, наперен вид!
Посрещнах ги - със автобуса,
качих им малкото багаж.
И с групичката - светлоруса
потеглихме на юг на плаж.
Не чакахме да падне мрака,
и скоро в лепкавия дим
видяхме знака за Слънчака
под пушека на Нефтохим.
Но буса кривна към Созопол,
а след това към Арапя,
към къмпинг до един некропол
с една единствена чешма.
А там, наехме шест палатки
и четри скъпи бунгалА
от свръхневежи, родни батки,
напушени с кило трева.
Заведох всички стари шведки
на наш’то хубаво море,
а аз, с две русички нимфетки
поседнах в близкото кафе.
Отворих с тях веднага дума,
какъв е техният стандарт.
И слагат ли - предпазна гума
в запоите по Осми март.
Приказвахме… и за морето!
Изпихме буре Каберне!
След приказките - общо взето,
аз заобичах… мацки две!
Не знам… коя от тях харесах
но май ми беше все едно.
В палатката им, се натресох
и легнах в тяхното легло.
Аз знаех как се правят тройки:
отпред, отгоре и отзад.
И грабнах шведските девойки
да им покажа секси глад!
Започнах рок, и с двете дами,
но танцът се оказа тъп:
Простих се с много килограми,
а от последния калъп
получих крампи, чак в бедрата,
в гърба и в двете рамена.
а също - травми по главата
под оредялата коса.
Със зор се пръкнах в лазарета.
Веднага ме заляха с гипс!
Разплаках… русите момета,
и им поръчах малко чипс.
Останах - седем дни на плажа.
Гипсиран гледах отстрани,
как батките… с Нивеа мажат
с мераци шведските гърди.
Пострадах с русите девойки.
И без да бъда преводач,
разбрах какво е в шведски тройки
да си… неопитен играч.
Юри
Йовев
Април
2022 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.