Jul 23, 2008, 1:03 AM

С теб искам да посрещна старини 

  Poetry » Other
864 0 28
                     На мама, за 80 годишния юбилей, с много обич!


Денят е пъстър като тебе.
Ту слънчев, ту кат облак бял,
засипва с пухкави къдели,
и пръска обич, прималял.
И неуморно се надбягваш
със дните на живот нелек,
не спираш, и не се оплакваш,
а ний сме твоя, жив късмет.
Пред устрема ти във позлата,
прекланям се аз до земи...
Благодаря ти, майко свята,
с теб искам да посрещна
старини!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??