Nov 1, 2015, 9:05 PM

С теб искам всичко 

  Poetry » Love
888 1 5

Със теб не искам само лудост
в живот, нормален от лъжи -
да пия женската ти хубост
със ненаситни две очи
.

 

Да търся тихата ти нежност
в небе от ласкави коси.
Въздишащата ти безбрежност
по пръстите ми да гори.

 

Не искам спомен да ме гали,
а разтопеният ти смях
и приказните ти овали
да ме отвеждат в чуден свят.

 

Не искам нито миг раздяла,
дъхът ти в моя дъх да тича...
От сънища да те създавам…
С теб, обич, искам всичко!!!

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??