Sep 17, 2011, 11:16 PM

С тебе света в цветни краски видях 

  Poetry » Love
405 0 0

Защо ме пращаш в обятията на друг,

когато до последно твоя бях?

На себе си или мене правиш услуга?

С тебе света в цветни краски видях!

И сега се отдръпваш от мене с нежност, 
със същата, която в сърце ми засади.
Разбирам, че полягам в твоето с тежест,
но да ме видиш в чужди обятия
ще ти е по-леко ли?


07.07.2005г.

 

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??