Jan 14, 2023, 1:10 PM

С ухание на люляк" 

  Poetry » Love
121 0 2

     

   С ухание на люляк

 

Люлякът така ухае

и през зимата се връщам в пролетта.

Мисълта ми само знае

как ли го е съхранила досега.

 

Как запазила е спомен

със такава фина красота!

Този цвят за мен отронен,

ме изпълва с радост и тъга.

 

Радостта е в цветовете,

в техния вълшебен аромат,

а тъгата е в мечтите,

върнали се с времето назад.

 

В този спомен се оглежда

с люляков нюанс и любовта,

толкова нетрайна, нежна,

свързала тогава нашите сърца.

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??