Mar 19, 2011, 5:52 PM

С вкус на "Шардоне" 

  Poetry » Love
902 0 9

Почти е два...

Усилното ми време.

Часовникът

отдавна млъкна.

И съмването не е на шега,

а виното във чашата лудува -

запазило вкуса на теб...

Не е различно,

само малко по-горчиво.

Надигам се...

Почти до чашата да стигна-

а ми е жадно, много жадно...

И... студено.

Някак си без теб.

Докосвам с устни

хладния кристал.

Да те целуна !

Отпивам глътчици от... теб.

По устните ми, някак по-горещ,

полепваш с аромат на „Шардоне”.

И...

и още нещо...

Почти е два.

Отново не заспиваш...

Сънувал мен.

Обръщаш

пясъчния си часовник

върху скрина.

Време е, нали?!

А пясъкът отмерва мен и теб –

в секунди вечност .

И една вселена...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??