Jul 15, 2010, 9:11 PM

Салата от сърце 

  Poetry » Love
899 0 3

 

Сърцето си направих на салата,

заливах го с вино,

морих го с оцет,

в сърцето ми още е празно и пусто,

тъй както при теб,

както при теб...

 

Сърцето си направих на компот,

претъпкан с консерванти,

отровен с подсладители,

то те отричаше – аз те приех,

теб... целия теб,

целия теб.

 

От него направих стирка за под,

с безброй препарати...

полирах очите му,

то ме обичаше – аз го проклех,

тъй както и теб,

както и теб...

© Гергана Янчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??