Jun 6, 2021, 9:41 AM

Салкъмен цвят 

  Poetry » Landscape
295 1 1

Зеленее гъстата гора,
цвят обръща към небето.
Вятърът полъхва с аромат
на салкъмени дървета.

 

И макар че прецъфтяват те,
въздухът край тях мирише.
Още дълго ще е напоен,
който мине да въздиша.

 

А въздишка с аромата тя
мрачни мисли ще изгони.
В гъстата салкъмена гора
нежността със цвят се рони.

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??