Mar 28, 2007, 7:02 PM

Сам...  

  Poetry
697 0 2
  Когато сам оставам  съжалявам                        
  за времето, пропуснато
  без теб.
  
  Когато сам оставам не забравям                     
  прекрасните си делници,
  със теб.
 
  Когато съм далече  всяка вечер,                       
  те срещам весела -                 
  на сън...
                         
  Когато си далече много често                      
  съм тъжен денем,                  
  а на сън:
                        
  Долитат спомени познати                         
  Изплуват, с твоите черти    
  И трупаме ги - като нумизмати -                 
  от вчера, снощи  и преди...

  10.2000-0.30 ч.               

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??