Aug 12, 2008, 9:08 PM

Сам 

  Poetry » White poetry
1009 0 11

Тази оглушителна тишина,

в която те няма,

ме посипва

с кристали умора.

Падам...

Събуждам се в мрак,

трепери нощта,

болка се стича

в душата ми...

Да те усетя до мен

невероятна

искам пак...

Но отново

мечтая си

сам.

 

 

 

© Ясен Радулов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??