Feb 3, 2006, 12:56 AM

Сам избираш пътя... 

  Poetry
892 0 3

Защо си тръгнал към мрака,

защо тъй тъжен си сега.

Живота стегнал си е сака

и тръгваш по ръба.

Една крачка повече и ще и тръгнеш,

една крачка още и няма да се върнеш.

Взел живота си в ръце...градиш съдбата.

Градиш или пък не,въпрос изгарящ те в душата.

Тъй силно стиснал си очи,

бъдещето тръпнеш да ознаеш,

но знай-туй що е истина,боли...

по правилата трябва да играеш

И сам си ти...и ти горчи!

И търсиш смисъл в живината!

Ала намръщен си...и те боли...

не си открил в тунела светлината.

И стъпка правиш

...и си свободен!

И щом го мразиш...не си виновен!

Политаш надолу и вижда се мрак,

но гледаш доволно...оставаш без враг!

Туй що ти пречеше там на земята...

Няма го вече...остана душата,

която щастлива,изход намира...

Сърцето от радост прелива и спира!

© Елмо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??