Apr 25, 2007, 8:55 AM

Сам реши 

  Poetry
835 0 0
Сърцето ми не е от камък,
то болката усеща.
Очите ми не са море -
безброй сълзи да ронят.

Затова разбери,
с твоите игри
 няма да нараниш сърцето ми,
нито пък ще видиш в очите ми сълзи.

Ти помисли и сам реши,
дали към миналото си
ще се завърнеш,
или гръб ще му обърнеш
и ще продължиш напред
там, където щастието чака
само мен и теб...  
  
                              29.06.06

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??