Опитах
сама да бродя из света.
Опитах,
но сама не мога да заспя.
Осъзнах,
че прогоних любовта.
Осъзнах
колко черна е нощта.
Защо
сърцето ти разбих?
Защо
истината скрих?
Виновна,
чувствам се сега.
Виновна
е моята съдба.
Обичам те,
но късно го разбрах.
Обичам те,
да умра за теб не ме е страх.
© Велина All rights reserved.