Седнала съм там тъжна и сама,
сълзите ми стичат се - цяла река...
Само едно винаги съм искала,
тази любов да бъде единствена.
Пияна аз бях от любов по теб,
но излъгана била съм
и сега отново сама съм!!
Знаеш, само теб съм чакала,
а ти сега с друга си в нощта...
И за тебе все съм плакала,
нея любиш - аз стоя пак сама!
© Адриана Ангелова All rights reserved.