6.04.2012 г., 0:01 ч.

Сама 

  Поезия » Друга
330 0 1

Седнала съм там тъжна и сама,

сълзите ми стичат се - цяла река...

Само едно винаги съм искала,

тази любов да бъде единствена.

 

Пияна аз бях от любов по теб,

но излъгана била съм

и сега отново сама съм!!

 

Знаеш, само теб съм чакала,

а ти сега с друга си в нощта...

И за тебе все съм плакала,

нея любиш - аз стоя пак сама!

© Адриана Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??