Jun 26, 2008, 10:53 PM

Само аз и ти 

  Poetry
680 0 1
Нощта е толкова красива
с огромните си грейнали очи.
Луната е божествено щастлива,
усещам нежно лунните лъчи.
Ще тръгна аз по лунната пътека
и ще набера за теб букет мечти.
Небето тайно и любовно ще ме гледа,
ще пуска бисери, където стъпваш ти,
да не губя пътеката след теб
сред джунгли и гори.
Аз зная, че сърцето ти е мое
и страстта в теб крещи.
Не се страхувам,
искам като в рая
на розов облак да сме само аз и ти.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??