Jan 9, 2024, 4:49 PM

Само когато вали! 

  Poetry » Humour
324 2 28

   

  Жената си има любовник най- таен.

  Удобно живее на партер.

  Съпругът и той е доста потаен.

  Незнайно къде е на бартер.

 

 Любовникът много умел е, различен.

 Предлага прекрасна наслада.

 Той нежен е, силен и поетичен.

 Доставя плътта си красива и млада.

 

 И любят се дълго и нежно в мрака.

 Прекрасно е брачното ложе.

 С толкова страст- щастлив е матрака.

 Попил е любов  - това той го може!

 

 Внезапно, обаче, усетила ключа

 в бравата съпругата знае…

 На бягство режима бързо превключва.

 Балкона прескача той без да се мае.

 

 Забързва се гол леко към парка.

 Дъждът ситни най- малко учуден.

 Достига младеж облечен в шарка,

 отъркващ очите-дали е пробуден.

 

 Опулил се леко младежът  попита:

 - Ей, пич за здраве ли бягате гол?

 Внезапно сканира кондома и пита:

 - С кондома ли бягате винаги гол?

 

 Поглежда с  досада тоз тиквеник тъп.

 Дъждът все още тихо рами.

 Отвръща му просто като на ръб:

- О, не  – с кондом само когато вали!

 

© Люси Атанасова All rights reserved.

The work is a contestant:

Да се посмеем заедно »

11 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??