Jan 10, 2021, 11:28 AM

Само любовта 

  Poetry » Love
453 0 0

 

                                 "неясен звук, лек сън, случайна сянка" из "Сън в лятна нощ", Уилям Шекспир

 

Само приятелите ни ни свързват.

Само отговорникът в библиотеката

знае кои общи книги четем.

Само покана от теб ще приема

да бъдем  под някоя сама звезда.

Само по пътя

на нашите недовършени мисли вярвя.

Само от сън да се будя,

но сън ли е само любовта.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??