Остани, само миг остани.
Тази вечер ще бъда тих вятър.
Лъх ефирен погалил коси.
Лъч огряващ небесния театър.
Остани да танцуваме чудния валс,
като облаци горе в небето.
Тази нощ е създадена само за нас
да пребъде спомен в сърцето.
Остани аз те моля, сега остани
ще усетиш, красив е безкрая.
Няма плът, само светли мечти
на душите потърсили Рая.
Остани, малка моя далечна звезда
в тази сребърна рокля на фея.
Ще разкъсам преграда, воал самота
Малък принц единствен за нея.
© Гедеон All rights reserved.