Oct 3, 2013, 9:27 PM

Само напред 

  Poetry » Other
452 0 2

Само напред

 

Горе главата,

гледай свирнята,

тя е за тебе

в този живот.

 

Горе главата,

повярвай в словата

на всички

около теб.

 

Това е живота,

това е мечтата,

високо главата

и само напред!...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??