Apr 9, 2012, 11:48 AM

Само от сърцето не можеш да си тръгнеш! 

  Poetry » Love
683 0 2

 

 

 

Отдавна свърши нашата любов голяма,

сега ти имаш нова, по-красива.

Исках и аз да те забравя, но няма

как с друг да те заменя и да съм щастлива.

 

Но времето минава, след часове и дни

така и не намерих в други любовта.

Макар  че днес си с друга ти,

аз с друг така и не успях да те заменя.

 

Може ли да се забравя любовта,

нима е лесно тя да се забрави.

Можеш ли да я загърбиш ей така,

невъзможното възможно да направиш.

 

Как така успя и ме замени със нея,

забрави ме така лесно ти.

Аз друг да обичам още не умея,

от тебе продължава да боли.

 

Дори след сто години аз ще те обичам,

ще чакам ти в живота ми да се завърнеш.

Отиде си, но аз ще продължавам да се вричам,

защото само от сърцето не можеш да си тръгнеш.





 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вълнуващ искрен стих,поздрави!
  • Ще дойде ден, когато ще обичаш много,но наистина първата любов ръжда не хваща!Вярвай и обичай наново, не позволявай да бъдеш осакатена от миналото!Поздравления!
Random works
: ??:??